JULIA'S AMSTERDAM ZUID/WTC AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Amsterdam Zuid/WTC Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 12:54 This time: #not approved
6 mei 2024 om 23:24 When I arrived they hadn’t even started to,prepare the pasta. The place wasn’t busy at all, but one employee was sitting on the floor chatting with her friend while only a second one was working. Very disappointing experience!
20 apr 2024 om 18:44 Pasta was good, delivery smooth and quickly.
14 feb 2024 om 18:11 Very poor food and service!
18 jan 2024 om 13:27 Top, Julia's WTC is the best of all Julia's !Best service Best Quality !
14 jan 2024 om 18:59 Pasta was good, however, one of the toppings ordered was not in the pasta.
13 dec 2023 om 20:07 Very poor food. Half the order not delivered. Unreachable. Money pit. I feel utterly cheated and ended up ordering elsewhere the same evening.
20 okt 2023 om 12:49 Thuisbezorgd pick-up en dan 51 minuten wachten is te lang voor deze service. Wachttijd toen ik aankwam was 10 min voor mensen die binnenliepen.
19 jul 2023 om 13:49 Broodje carpaccio echt beter dan verwacht!
11 mei 2023 om 14:16 De pasta’s waren heerlijk, alleen de bezorging was echt minder. Stond dat wij 40 min moesten wachten, uiteindelijk hebben we zo’n anderhalf uur gewacht..
18 apr 2023 om 21:20 Ik kreeg wat anders dan ik had besteld een pesto ipv norma. En daarnaast vraag ik nog zonder spinazie doen ze het erop. Vervolgens vroeg ik of ze wat peper en zout op konden doen maar denk dat het heel veel moeite was voor hun. Pasta was smaakloos.
13 apr 2023 om 13:41 Food was so good